Rólunk

A NatureLab a természet spontán és kiszámíthatatlan mivoltát igyekszik megragadni, ahogyan az az alkotói érzékenység szűrőin keresztül textíliákban és a vizuális kultúra különféle médiumaiban megnyilvánulhat. A tervezés természetes alapanyagokra épít, kísérletező és nyitott. Eredményeit illetően, magában foglalja az egyedi tervezési és gyártási lehetőségeket, de a kis szériában gyártható tárgyak előállítását egyaránt. 

Noha a természettel kapcsolatban Lili, az alapító tervező számára az alapélmény az állandó változás és kiszámíthatatlanság élménye, tapasztalata szerint a természettől inspirálódó tárgyak magukon hordozhatnak valamiféle időtlenséget, ami segít nyugvópontot találni otthonainkban és lassítani képes a rohanó hétköznapokat.

A márka célja ilyen tárgyak előállítása, elsősorban az otthonok számára. Hogy milyen egy otthon, milyen az otthon-lét tempója, az elsősorban emberi tényezőkön múlik, de hatalmas szerepet játszik mindebben az is, hogy olyan tárgyakkal vesszük-e körbe magunkat, amelyek révén mi magunk képesek lehetünk optimálisan ‘működni’, és amik épp ezért messzemenőkig szolgálják a kényelmünket.

Lili – textiltervező művész, a Nature Lab. alapító tervezője. Szenvedélye a festés, alkotás és a mintatervezés, egyedi mintái díszítik lakástextiljeinket, szőnyegeinket és díszpárnáinkat. Kezei közül kerülnek ki a faliprintek. A tervezés mellett a workshoppokért felel, valamint tanít az alkotni vágyóknak. Egy csodálatos kisfiú büszke anyukája,

Évi – könyvelő, szenvedélye a varrás, foltvarrás, kötés, horgolás. Kutatja a minőségi természetes alapanyagokat, gyűjti a különlegesen szép texíliákat. 2 gyermek anyukája, büszke nagymama.

Kezei közül kerülnek ki párnáink, egyedi megrendelésre gyártott függönyeink, valamint ő segít minket eligazodni a vállalkozók útvesztőin.

Zsuzsi – női szabó, a természetes valamint fenntartható alapanyagok és a zero waste gyártás szemlélet elkötelezettje, 4 csodálatos gyermek anyukája.

Gondos kezei közül kerülnek ki a Nature Lab. párnái, takarói, de varrt már nekünk egyedi megbízásra függönyöket is.